Начало - Блог

Блог

Кухненският остров – плюс или минус за кухнята ви

Кухненският остров

Кухненският остров е ефективното решение за кухни, които са с по-голяма площ и ви осигурява допълнително място за съхранение на кухненските пособия. Освен това добавят стил и изисканост на кухнята. Доста разговори се водят обаче дали плюсовете или минусите от притежание на кухненски остров са повече. Някои изтъкват ползата им от страна на повече място за съхранение, други са на ... Продължава »

Накарайте кухнята си да оживее

Кухня декор

Имате малка/ голяма, светла кухня и мечтаете за по-разчупен дизайн и живот в нея? Декорирането с мебели по ваш вкус, организирането на пространството и подбора на уредите, съвсем не са достатъчни. Нужно е да вложите и малко фантазия, за да превърнете обикновената кухня в истински оазис. Ако имате малка кухня… Най-доброто, което можете да направите в този случай, е да ... Продължава »

Няколко начина да похапваме вкусно и да спестим от парите за пазаруване

вкусно-и-пестеливо

В съзнанието на българина често битува наложеният от кинофилмите образ на американския среден гражданин, който се връща у дома с половин багажник храна. Защо ли те вкарват толкова много пари в храна, не е ли по-изгодно да се ходи всеки ден до магазина и да си купуваме това, което ни се яде? Истината е някъде другаде, обаче. В модерното ежедневие ... Продължава »

Сладки изкушения: Коледни предложения за детски дрехи онлайн

zimna razprodajba na detski drehi

В очакване на празниците все повече родители обръщат поглед към празничната украса. И ако сте избрали какво ви е нужно в кухнята и като декорация у дома, несъмнено вече се чудите какво да изберете и за вашите деца. На мнозина им се иска да зарадват детето не само с подаръци за празника. А няма нищо по-добро от това да го ... Продължава »

Как да изберем ресторант за сватба?

сватба

Сватбата е емоционално обвързващо събитие, което остава в съзнанието на младоженците цял живот. Но за да бъде празненството наистина забележително е необходимо да организирате всичко много внимателно. Един от най – важните елементи на това събитие винаги е бил ресторантът. Сами разбирате, че това е мястото, на което ще протече по – голямата част от сватбата и затова е необходимо ... Продължава »

Как да изберем идеалният плот за кухнята

Kak da izberem kuhnenskia plot

Търсенето на перфектния кухненски плот понякога е доста трудна задача. И колкото и да ни харесва даден вид като цвят или цена, има и други фактори, на които трябва да обърнете внимание. Затова ви предлагаме няколко съвета, как да изберете идеалния плот за кухнята. На първо място е материалът. В зависимост от възможностите можете да избирате между гранитни, мраморни, дървени, ... Продължава »