Начало - Блог

Блог

Накарайте кухнята си да оживее

Кухня декор

Имате малка/ голяма, светла кухня и мечтаете за по-разчупен дизайн и живот в нея? Декорирането с мебели по ваш вкус, организирането на пространството и подбора на уредите, съвсем не са достатъчни. Нужно е да вложите и малко фантазия, за да превърнете обикновената кухня в истински оазис. Ако имате малка кухня… Най-доброто, което можете да направите в този случай, е да ... Продължава »

Няколко начина да похапваме вкусно и да спестим от парите за пазаруване

вкусно-и-пестеливо

В съзнанието на българина често битува наложеният от кинофилмите образ на американския среден гражданин, който се връща у дома с половин багажник храна. Защо ли те вкарват толкова много пари в храна, не е ли по-изгодно да се ходи всеки ден до магазина и да си купуваме това, което ни се яде? Истината е някъде другаде, обаче. В модерното ежедневие ... Продължава »

Сладки изкушения: Коледни предложения за детски дрехи онлайн

zimna razprodajba na detski drehi

В очакване на празниците все повече родители обръщат поглед към празничната украса. И ако сте избрали какво ви е нужно в кухнята и като декорация у дома, несъмнено вече се чудите какво да изберете и за вашите деца. На мнозина им се иска да зарадват детето не само с подаръци за празника. А няма нищо по-добро от това да го ... Продължава »

Как да изберем ресторант за сватба?

сватба

Сватбата е емоционално обвързващо събитие, което остава в съзнанието на младоженците цял живот. Но за да бъде празненството наистина забележително е необходимо да организирате всичко много внимателно. Един от най – важните елементи на това събитие винаги е бил ресторантът. Сами разбирате, че това е мястото, на което ще протече по – голямата част от сватбата и затова е необходимо ... Продължава »

Как да изберем идеалният плот за кухнята

Kak da izberem kuhnenskia plot

Търсенето на перфектния кухненски плот понякога е доста трудна задача. И колкото и да ни харесва даден вид като цвят или цена, има и други фактори, на които трябва да обърнете внимание. Затова ви предлагаме няколко съвета, как да изберете идеалния плот за кухнята. На първо място е материалът. В зависимост от възможностите можете да избирате между гранитни, мраморни, дървени, ... Продължава »

НАССР – Система за Контрол над Храните

HACCP сертифициране

НАССР (англ. Hazard Analysis and Critical Control Points (НАССР) е система за контрол над храните и осигуряване на безопасността им. Първоначално е използвана, за гарантиране доставките на безопасни храни на астронавти на NASA, но в последствие е въведена в редица страни като нормативно изискване за безопасност на храните, което има законов характер. НАССР системата има за цел да контролира целия ... Продължава »