Гъби Сюрприз

Гъби Сюрприз

Необходими продукти:

  • пресни гъби – 1 кг.
  • кашкавал
  • черен пипер
  • масло
  • сол

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват и измиват. Пънчетата се махат и се нарязват на дребно. Подреждат се в намазаната с олио тавичка, като се поставят с дупката от пънчето нагоре. Нарязаните пънчета се смесват с настърган кашкавал, сол и черен пипер на вкус, малко масълце и с получената смес се пълнят гъбите. Долива се 1/2 ч. ч. вода. Пекат се в силна фурна за около половин час.

Необходими продукти: пресни гъби - 1 кг. кашкавал черен пипер масло сол Начин на приготвяне Гъбите се почистват и измиват. Пънчетата се махат и се нарязват на дребно. Подреждат се в намазаната с олио тавичка, като се поставят с дупката от пънчето нагоре. Нарязаните пънчета се смесват с настърган кашкавал, сол и черен пипер на вкус, малко масълце и с получената смес се пълнят гъбите. Долива се 1/2 ч. ч. вода. Пекат се в силна фурна за около половин час.

Оценка

Потребителска оценка: Бъдете първи!
0

Напишете коментар

Имейл адреса ви няма да бъде публично видим. Задължителните полета са маркирани със *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>